Profilbildet til BotanicalProfilbildet til IronheartProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til zethProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til temptationProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til guttenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til LåtteProfilbildet til MissProfilbildet til skurk3Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til petzlProfilbildet til BittenProfilbildet til Phenrik
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til AlesioProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til petrus1956Profilbildet til lalaparProfilbildet til HazeProfilbildet til SakoProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Leto78Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Butt Farmer

Exos

@exos
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje