Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til KospieProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Tara84Profilbildet til sweden boyProfilbildet til temptationProfilbildet til JimBodenProfilbildet til carogirlProfilbildet til runAProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Skårnes
Profilbildet til kjelli77Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til DionysusProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til SupermannProfilbildet til andy1988Profilbildet til chipProfilbildet til kaiasoProfilbildet til burndocProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til XL KukkProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til .transe oslo 47

Exos

@exos
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje