Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til orphansProfilbildet til MM77Profilbildet til BBW28Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til OlavsenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til hgsd1Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Cd28Profilbildet til ElyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mimmi51
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til StianProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til El DiabloProfilbildet til foresterProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til slaviProfilbildet til MizzyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til zailoProfilbildet til RantazticProfilbildet til SamehadaProfilbildet til silverProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KerstinVirgo

Exos

@exos
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje