Profilbildet til kmfantProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Anne72Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til sjømannProfilbildet til AfroManProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til mrtoreProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til KaisaProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til No StringsProfilbildet til burndocProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til charlotee23Profilbildet til elghodeProfilbildet til BBW28Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sverre89Profilbildet til cat68Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til maler.nProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Nowhereman

Exos

@exos
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje