Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til petzlProfilbildet til zethProfilbildet til KaisaProfilbildet til xdresserProfilbildet til jente2011Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Plu2Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til TheReader
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til xantippeProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Stine1986Profilbildet til pytagorasProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Cpt.NeMo

Exos

@exos
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje