Profilbildet til golfbearProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til kmfantProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til zailoProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til MeeowProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til StrazoProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bakerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NeonProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Slappen72Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Solros72Profilbildet til veilchen

Exos

@exos
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 29 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 29 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje