Profilbildet til Per SProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TigerProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til vekten75Profilbildet til mrtoreProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til mark04
Profilbildet til just myselfProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til SussProfilbildet til JiJiProfilbildet til ZeroProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til davidandreProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til charlotee23Profilbildet til dogbayProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til kinky667

Exos

@exos
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Exos

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje