Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Geirern92Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til sweettortureProfilbildet til SvetikProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Niko9Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til nattroseProfilbildet til ani5Profilbildet til lovebbwProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til xtrProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til westpar76Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Man30303Profilbildet til lauraloveProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Culprate

Exos

@exos
aktiv 7 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Exos

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje