Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Natasha93Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til IngunnProfilbildet til LookmeProfilbildet til pompelProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til GogT1971Profilbildet til kmfantProfilbildet til GeiriProfilbildet til Nic94Profilbildet til Arvidluis
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til AyakachanProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til dia***Profilbildet til RJProfilbildet til Lica89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NylongummiProfilbildet til ak00nProfilbildet til KristiansenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til agderProfilbildet til Nic94

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje