Profilbildet til JaNuSProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til temptationProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ole322Profilbildet til MissProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til BiTrineProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Tony21Profilbildet til Tobben28
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til par_30Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til synnyProfilbildet til NannaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SadominatorProfilbildet til NataProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til pitt76Profilbildet til harepusen

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje