Profilbildet til SnæxProfilbildet til Par på camProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til elghodeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til RuienProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til HazeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til ole322Profilbildet til komigje69
Profilbildet til JiJiProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LissaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til joniProfilbildet til JosepProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til bunnyProfilbildet til Reisende40Profilbildet til DavinciProfilbildet til SnæxProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til mann oslProfilbildet til Tigergutten82

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje