Profilbildet til wille455Profilbildet til Klar 79Profilbildet til krsflortProfilbildet til MortenBProfilbildet til LatexmannProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til kaiasoProfilbildet til JontassProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til julieProfilbildet til ManimalProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til **WanjaProfilbildet til losamantesProfilbildet til TigerProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Haakon92Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TheMissProfilbildet til SjtProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til mrroyalProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til HexaProfilbildet til ShineProfilbildet til Mia, 21 Oslo

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje