Profilbildet til C.lop14Profilbildet til mrtoreProfilbildet til TabbeProfilbildet til nada000Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ani5Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Tyber30Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til XL KukkProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til solaProfilbildet til bait69Profilbildet til bergen89
Profilbildet til @nn@Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til moss73Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Modesty56Profilbildet til Hilde79Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Klara31Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til snirlenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje