Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SpindelProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til snirlenProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til NeonProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Trappani89Profilbildet til xtrProfilbildet til komigje69Profilbildet til TingTongProfilbildet til akane21Profilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til charlotee23Profilbildet til PSYllonProfilbildet til VictorProfilbildet til Lica89Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ScorpionProfilbildet til komigje69Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til ElinesProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til hank95Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LookmeProfilbildet til Bjornch

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje