Profilbildet til shinY_Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til harepusenProfilbildet til IngegardProfilbildet til KiwienProfilbildet til petzlProfilbildet til BabyWProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MidasProfilbildet til someboyProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til i love boysProfilbildet til Elskersexen
Profilbildet til northkickProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til petzlProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MeeowProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Buffy93Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Jan46Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Klara31Profilbildet til pierceddickProfilbildet til DionysusProfilbildet til Joachim*

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 31 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 31 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje