Profilbildet til El DiabloProfilbildet til shinY_Profilbildet til BjornchProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til MaykieProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til DonGrisProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til bergen89Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BluwProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til BabyW
Profilbildet til CleoProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til nada000Profilbildet til BluwProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til TearyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ZaxProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Golden Brown Oslo

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje