Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ErogenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til AnetteleProfilbildet til HebroProfilbildet til AndiiProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ToremannProfilbildet til poffenProfilbildet til -MissV-Profilbildet til naits
Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til RosjerProfilbildet til CharlesProfilbildet til ani5Profilbildet til NettstedetProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til RubberkingProfilbildet til SammiProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Per SProfilbildet til kajabiProfilbildet til xdresser

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 59 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 59 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje