Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til toro60Profilbildet til CalaDorProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Mossing34Profilbildet til par3427Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til TommybProfilbildet til fintparProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Asveig
Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til knutbrgProfilbildet til JontassProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til dia***Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Singel49Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til orro75Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sølProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til !~XanZirz~!

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sir-digby-chicken-caesar

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Blablabla osv.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje