Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til sexworker202Profilbildet til MaykieProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til johnrunProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Cato1977Profilbildet til mrtoreProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til MidasProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ArconadaProfilbildet til IngunnProfilbildet til Fresia4
Profilbildet til bunnyProfilbildet til SammiProfilbildet til MehtevasProfilbildet til SupermannProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sølProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til ChrisCProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LatexmannProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Shine

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sir-digby-chicken-caesar

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Blablabla osv.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje