Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BBW28Profilbildet til YouwishProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HazeProfilbildet til geddimannProfilbildet til spruksProfilbildet til Brum
Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til shinY_Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til EscobarProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til NyssaProfilbildet til JustinProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til AjscreamProfilbildet til pytagorasProfilbildet til ShineProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Alesio

sir-digby-chicken-caesar

@fa12
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt sir-digby-chicken-caesar:Disse profilene har sir-digby-chicken-caesar besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

sir-digby-chicken-caesar

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Blablabla osv.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje