Profilbildet til jan50Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BottomProfilbildet til latex66Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AngelManProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til hotnoProfilbildet til AlekProfilbildet til qwerty19Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til VictorProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NataProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SylvesterProfilbildet til BittenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til superteddProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TordenspydProfilbildet til ZizouProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til SoffiProfilbildet til StaaleProfilbildet til SalsaDanser`n

faded

@faded
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt faded:Disse profilene har faded besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje