Profilbildet til julieProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til SoffiProfilbildet til Caleron86Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Geirern92Profilbildet til NylongummiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til beitoProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MidasProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til ballderProfilbildet til Tara84Profilbildet til MariusProfilbildet til bunnyProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til L_KProfilbildet til shivaProfilbildet til cat68Profilbildet til Caleron86Profilbildet til AnetteleProfilbildet til sola50Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Kate WProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til sjøkjeks

faded

@faded
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt faded:Disse profilene har faded besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje