Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til harepusenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MizzyProfilbildet til freaky2Profilbildet til CindyCDProfilbildet til xdresserProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til røyskatta
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til MizzyProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til harepusenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til freaky2

faded

@faded
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt faded:Disse profilene har faded besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje