Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til DorransProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ReidarProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til CleoProfilbildet til Angel84Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MaykieProfilbildet til spruksProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til uzi69Profilbildet til nattroseProfilbildet til trond`enProfilbildet til ZizouProfilbildet til SjtProfilbildet til StaaleProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ani5Profilbildet til Erik1337Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til NataProfilbildet til temptationProfilbildet til RosjerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til DetteErMeg

faded

@faded
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt faded:Disse profilene har faded besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

faded

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

Jenter

Hva jeg hater mest

Fordommer

Fritekst

Jeg er på søken, holder til i Ålesund, men pendler ofte til Bergen. Søker nye bekjentskaper.

Skyp faded89

gi meg en pling

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje