Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Grom87Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til mann oslProfilbildet til latex66Profilbildet til snirlenProfilbildet til KristiansenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til jens41Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KospieProfilbildet til L_KProfilbildet til HardRockProfilbildet til toro60
Profilbildet til AfroManProfilbildet til engenanjaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til bamsefarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til badboy1986Profilbildet til orro75Profilbildet til krsflortProfilbildet til AndroidProfilbildet til chipProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Kinky m Sortland

faded

@faded
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt faded:Disse profilene har faded besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

faded

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Swinging

Hva jeg liker best

Jenter

Hva jeg hater mest

Fordommer

Fritekst

Jeg er på søken, holder til i Ålesund, men pendler ofte til Bergen. Søker nye bekjentskaper.

Skyp faded89

gi meg en pling

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje