Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til babybooProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til nelg90Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til BotanicalProfilbildet til HommeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Erogen
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til petzlProfilbildet til LululuuProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til nord88Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Erik1337Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til DonGris

Faithchris

@faithchris
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Faithchris:Disse profilene har Faithchris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje