Profilbildet til DrulProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Just4youProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til StavangerProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til veilchenProfilbildet til Mossing34Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til blaithinProfilbildet til poffen
Profilbildet til SakoProfilbildet til LathamsProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til bwillyProfilbildet til frekkis71Profilbildet til afrikarProfilbildet til runAProfilbildet til SvetikProfilbildet til SoffiProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Geirern92Profilbildet til JontassProfilbildet til Al Spacey

Faithchris

@faithchris
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Faithchris:Disse profilene har Faithchris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje