Profilbildet til nord88Profilbildet til .tvliseProfilbildet til Kate WProfilbildet til jarlemannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til babybooProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Tony21Profilbildet til TordenspydProfilbildet til testomanProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til kennedy85Profilbildet til NallexyProfilbildet til zethProfilbildet til MusashiProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ExodiaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til synnyProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sjømannProfilbildet til sokersexogmorro

Faithchris

@faithchris
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Faithchris:Disse profilene har Faithchris besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje