Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til C.lop14Profilbildet til DorransProfilbildet til vickycdProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LadyStarProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til RantazticProfilbildet til superteddProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til søker sexProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til lalaparProfilbildet til KjellarProfilbildet til latino123Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til miss76Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Reisende40Profilbildet til BluwProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Butt Farmer

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje