Profilbildet til 33Profilbildet til TengilProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til elghodeProfilbildet til i love boysProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til ErogenProfilbildet til SiljeProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til plusSProfilbildet til ExosProfilbildet til julieProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til MusashiProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til TuttaProfilbildet til line tvProfilbildet til BillProfilbildet til Kalle2Profilbildet til shado33Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Reisende40Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til love one anotherProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til NataProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Floppa1Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AlexsProfilbildet til Matiine123

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje