Profilbildet til LathamsProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til xdresserProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til CalaDorProfilbildet til EscobarProfilbildet til BillProfilbildet til IngunnProfilbildet til 33Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ingolad
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Tony21Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til MariusProfilbildet til slaviProfilbildet til spruksProfilbildet til KvinnenProfilbildet til maler.nProfilbildet til LululuuProfilbildet til troendern93Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Lill17Profilbildet til Chivas

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje