Profilbildet til sverre89Profilbildet til testomanProfilbildet til fridafridaProfilbildet til miss76Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MariusProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til NataProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til GeiriProfilbildet til temptationProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Lissa
Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til jenandProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til @nn@Profilbildet til kajabiProfilbildet til BergenoProfilbildet til SoffiProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bunnyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til CdrypaProfilbildet til leandroProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Tigergutten82

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje