Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ZizouProfilbildet til DionysusProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til 59modellProfilbildet til ingoladProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BabyWProfilbildet til NightdiverProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Kate W
Profilbildet til OsloG21Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til MannValdresProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til JaNuSProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til røyskattaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til BrumProfilbildet til LissaProfilbildet til RosjerProfilbildet til urokraakeProfilbildet til jannis25Profilbildet til Difference___Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NiceManTr.heim

svensksnubbe

@feelinme
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt svensksnubbe:Disse profilene har svensksnubbe besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

svensksnubbe

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Å suge, å bli knullet.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje