Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til CalaDorProfilbildet til toro60Profilbildet til JimBodenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til RuienProfilbildet til ninatvProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Singel49Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Lez 40Profilbildet til nattroseProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til PussiProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Al Spacey
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til DonGrisProfilbildet til NordlandProfilbildet til tinaProfilbildet til xantippeProfilbildet til DrulProfilbildet til Osl38Profilbildet til ani5Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til hank95Profilbildet til Cato1977Profilbildet til pompelProfilbildet til NataProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Trinetussa

vfold50Mvil

@felie
aktiv 1 dag, 7 timer siden
Disse profilene har besøkt vfold50Mvil:Disse profilene har vfold50Mvil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje