Profilbildet til HommeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til pvcloveProfilbildet til AndroidProfilbildet til RomeoProfilbildet til KaisaProfilbildet til LookmeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MoaProfilbildet til TigerProfilbildet til DionysusProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MrbigProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til charlotee23
Profilbildet til HexaProfilbildet til brollProfilbildet til joniProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KjellarProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til FinelineProfilbildet til MusashiProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Siba44Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til KarinagayProfilbildet til bbck oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje