Profilbildet til englevingerProfilbildet til vekten75Profilbildet til mrtoreProfilbildet til DragongirlProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Handyman40Profilbildet til j18elverumProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til freezinProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til pierceddickProfilbildet til joniProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Bottom
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til bait69Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til No StringsProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til krsflortProfilbildet til LathamsProfilbildet til GogT1971Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Bullseye

Vfold50M

@felie
aktiv 2 dager, 14 timer siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje