Profilbildet til SammiProfilbildet til DrulProfilbildet til pia1975Profilbildet til afrikarProfilbildet til wille455Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til ErogenProfilbildet til Siba44Profilbildet til nord88Profilbildet til NåProfilbildet til GoldenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til PSYllonProfilbildet til just myselfProfilbildet til apeeassProfilbildet til ScorpionProfilbildet til beitoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MarwinProfilbildet til VildeeeProfilbildet til C.lop14Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til buskerudProfilbildet til bunnyProfilbildet til JM28Profilbildet til virtuveProfilbildet til northkick

Vfold50M

@felie
aktiv 1 dag, 22 timer siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje