Profilbildet til Tony21Profilbildet til SamehadaProfilbildet til troendern93Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til buskerudProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Jan46Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til RantazticProfilbildet til LenemorProfilbildet til nord88Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til zailoProfilbildet til bamsefarProfilbildet til tromsopar80
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til 59modellProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til HazeProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til **WanjaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til charlotee23Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ArconadaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KiwienProfilbildet til IngunnProfilbildet til AnMy99

Vfold50M

@felie
aktiv 7 timer, 8 minutter siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje