Profilbildet til OralProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til sluggernProfilbildet til AndroidProfilbildet til bad666boyProfilbildet til DrulProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til StaaleProfilbildet til @nn@Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Passivg19Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til RantazticProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NyssaProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til vårkåtProfilbildet til KWGProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SvantepriProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Osl38Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til svensksnubbe

Vfold50M

@felie
aktiv 1 dag, 20 timer siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje