Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til nord88Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Stine1986Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sisunorProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til m52aProfilbildet til Trusted Smiley
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til love one anotherProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til julieProfilbildet til Par på camProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til monique tvProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til JontassProfilbildet til Nic94Profilbildet til Kalle2Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til kajabiProfilbildet til blaithin

Vfold50M

@felie
aktiv 50 minutter siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje