Profilbildet til fadedProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SarlimeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Modesty56Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til FinelineProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til HommeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NightdiverProfilbildet til YouwishProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SussProfilbildet til wille455
Profilbildet til YouwishProfilbildet til Huldra89Profilbildet til LadyStarProfilbildet til søker sexProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Sonny55Profilbildet til SherylProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til westpar76Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til leandroProfilbildet til hotnoProfilbildet til TearyProfilbildet til Kristiansen

Vfold50M

@felie
aktiv 2 dager, 12 timer siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 8 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje