Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til harepusenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Reisende40Profilbildet til MannValdresProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SvetikProfilbildet til SupermannProfilbildet til PhenrikProfilbildet til stian93Profilbildet til fadedProfilbildet til SjtProfilbildet til JontassProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til windel999
Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til mizzyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til swedmanProfilbildet til MolliProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til JupiterProfilbildet til Mossing34Profilbildet til jente2011Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til davidandreProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Oslogutt45

Vfold50M

@felie
aktiv 49 minutter siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje