Profilbildet til KvinnenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til JosepProfilbildet til HardRockProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til NannaProfilbildet til sverre89Profilbildet til Lill17Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Slave g23Profilbildet til 2KosProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Maykie
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LadyStarProfilbildet til BittenProfilbildet til buskerudProfilbildet til kaiasoProfilbildet til NinnaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til LærerenProfilbildet til Nic94Profilbildet til PlatinumProfilbildet til orphansProfilbildet til førdeparetProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Per S

Vfold50M

@felie
aktiv 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Vfold50M:Disse profilene har Vfold50M besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Vfold50M

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

vennlighet, fred, aksepterer andres tanker. Elsker deilig sex der vi begge nyter

Hva jeg hater mest

urettferdighet, krig

Fritekst

Jeg er en snill, hyggelig og vennlig mann som elsker deilig kos med masse kose, slikke, suge, knulle. Elsker deilig sex der vi kan tilfredsstille hverandre. Ligge inntil hverandre. Like viktig at du nyter og har det deilig som jeg. Åpen for variasjon så vi får sammen finne ut hva vi begge liker. Ønsker kun kos og sex og ikke fast. Må være diskret og uforpliktende. Deilig om du er barbert. Bør bo nær Vestfold eller på besøk her. send mail til feliek54@gmail.com. Min skype er feliek54 Jeg kan sende bilder av meg til deg privat. Jeg bor i Vestfold syd og håper du ikke bor for langt unna eller at du er i Vestfold eller nær.

Moderator

Om deg

Har du lyst på en uforpliktende og diskret treff med masse deilig kos der vi begge nyter så ta kontakt. sender du mail garanterer jeg svar. greit om du ikke bor for langt unna. Viktig for meg for at jeg nyter at du også har det deilig. Eller så har jeg ikke noe spesielle krav til deg.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje