Profilbildet til badboy1986Profilbildet til AnetteleProfilbildet til MatteStProfilbildet til Sublime81Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til BistvgProfilbildet til blaithinProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Lill17Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Modesty56Profilbildet til SvetikProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til NåProfilbildet til nafaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Roger84Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til NettstedetProfilbildet til ninatvProfilbildet til harepusenProfilbildet til apeeassProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ManimalProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Daniella40 med mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje