Profilbildet til Modesty56Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til JontassProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til BottomProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KWGProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Tara84Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Leticia
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til badboy1986Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til someboyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til MariusProfilbildet til runAProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til engenanjaProfilbildet til IngegardProfilbildet til Par på camProfilbildet til DorransProfilbildet til JiJiProfilbildet til MM77Profilbildet til Humlevatn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje