Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til MikeProfilbildet til bergen89Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til LærerenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Fin g30Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til SofiaTheModell
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MissMProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SylvesterProfilbildet til DrYvilProfilbildet til LeneaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Niko9Profilbildet til pytagorasProfilbildet til moss73Profilbildet til ToyenProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Snæx

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje