Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til HexaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Trappani89Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Mr.XProfilbildet til burndocProfilbildet til Per SProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Ladysman
Profilbildet til RosjerProfilbildet til lalaparProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Handyman40Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Cato1977Profilbildet til zailoProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til HexaProfilbildet til Suz

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje