Profilbildet til synnyProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Tony21Profilbildet til kennethProfilbildet til harepusenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til søker sexProfilbildet til TigerProfilbildet til buskerud
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til agderProfilbildet til sexworker202Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til brollProfilbildet til MizzyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JupiterProfilbildet til xtrProfilbildet til MikeProfilbildet til SimProfilbildet til dogbayProfilbildet til @nn@Profilbildet til Nic94Profilbildet til Kåtfyr34yes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje