Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Lill17Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til shinY_Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til JontassProfilbildet til zethProfilbildet til Mossing34Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til shivaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til IronheartProfilbildet til SimProfilbildet til Sublime81
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til GiggSProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til andy1988Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til apeeassProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til skurk3Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til PhenrikProfilbildet til miss76

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje