Profilbildet til RubberkingProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til ReidarProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Mandal37Profilbildet til just myselfProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Erik1337Profilbildet til bwillyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Voluptuous
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til agderProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til shaftyProfilbildet til dp72Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til RuienProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ElinesProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje