Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til mark04Profilbildet til NordJente90Profilbildet til ThomasassProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MeeowProfilbildet til norseman9Profilbildet til ExodiaProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Latex50Profilbildet til sisunorProfilbildet til TheReaderProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til XenaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Cleo
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til joniProfilbildet til Roger84Profilbildet til MizzyProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ElinesProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til HommeProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til naitsProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NyssaProfilbildet til LåtteProfilbildet til urokraake

fjordsild

@fjordsild
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt fjordsild:Disse profilene har fjordsild besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje