Profilbildet til Singel49Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til RosjerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til RogermadsProfilbildet til HexaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til NordlandProfilbildet til MeeowProfilbildet til golfbearProfilbildet til FinelineProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ddaanniieelll
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LissaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til tinaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til LadyStarProfilbildet til BistvgProfilbildet til maritaProfilbildet til Buffy93Profilbildet til LarsnProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Kåtglattbarbert

Flekka18

@flekka18
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje