Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til CdrypaProfilbildet til KosMusProfilbildet til eddi1000Profilbildet til joniProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MidasProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SvetikProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til MatteStProfilbildet til På_søkProfilbildet til naitsProfilbildet til latino123Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til C.lop14Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MikeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LeticiaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til vårkåt

Flekka18

@flekka18
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje