Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Tony21Profilbildet til zethProfilbildet til SvetikProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til northkickProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til golfbearProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til lauraloveProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til BillProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til sjømannProfilbildet til bby123Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til MissyMooProfilbildet til StaaleProfilbildet til Joachim*Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til ShjalomProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Mindy000Profilbildet til Kas=)Profilbildet til agder

Flekka18

@flekka18
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje