Profilbildet til SamehadaProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Tobben28Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Fin g30Profilbildet til just myselfProfilbildet til HexaProfilbildet til nattroseProfilbildet til HebroProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til fintparProfilbildet til ToyenProfilbildet til FrkThea
Profilbildet til Mossing34Profilbildet til moss73Profilbildet til angelica96Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til KongenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LadysmanProfilbildet til ninatvProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ReidarProfilbildet til orphansProfilbildet til søker sexProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Flexiguy40

Flekka18

@flekka18
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje