Profilbildet til stuve92Profilbildet til OsloG21Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til RubberkingProfilbildet til ArconadaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Angel4uProfilbildet til GoldenProfilbildet til MarwinProfilbildet til Flekka18Profilbildet til latino123Profilbildet til xantippeProfilbildet til brollProfilbildet til EscobarProfilbildet til afrikar
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ElviraProfilbildet til OdinProfilbildet til bakerProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til TordenspydProfilbildet til mrroyalProfilbildet til DrulProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til 33Profilbildet til PhenrikProfilbildet til MariusProfilbildet til Sammi

Flekka18

@flekka18
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje