Profilbildet til eddi1000Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KennethR88Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til BluwProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til lalaparProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TordenspydProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til par3427Profilbildet til MummiMamma
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Fresia4Profilbildet til hawe35Profilbildet til NettstedetProfilbildet til freaky2Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til RememBr83Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til HebroProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til shado33Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Mia, 21 Oslo

Flekka18

@flekka18
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje