Profilbildet til LatexfunProfilbildet til StavangerProfilbildet til pitt76Profilbildet til JontassProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Linda_25Profilbildet til carmellaProfilbildet til Helene89Profilbildet til slaviProfilbildet til dogbayProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til sisunorProfilbildet til engenanja
Profilbildet til par_30Profilbildet til CindyCDProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Hemne72Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Solros72Profilbildet til Geirern92Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til nysgjerrigxxx

Flekka18

@flekka18
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje