Profilbildet til ThomasassProfilbildet til DrulProfilbildet til CindyCDProfilbildet til julieProfilbildet til EscobarProfilbildet til DodraugenProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MissMProfilbildet til Roger84Profilbildet til just myselfProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LenemorProfilbildet til VictorProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til synny
Profilbildet til DragongirlProfilbildet til HexaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til MeeowProfilbildet til agderProfilbildet til SussProfilbildet til Latex44Profilbildet til latex66Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til MatteStProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til FinelineProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til KaisaProfilbildet til CrossOda

Flekka18

@flekka18
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Flekka18:Disse profilene har Flekka18 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje