Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til freezinProfilbildet til vickycdProfilbildet til jarlemannProfilbildet til NyssaProfilbildet til slaviProfilbildet til MM77Profilbildet til testomanProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til xtrProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TordenspydProfilbildet til just myselfProfilbildet til No Strings
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til nina1992Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ArconadaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til AlesioProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Merethe21Profilbildet til JiJiProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til NyssaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til jan50

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje