Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Erik1337Profilbildet til norseman9Profilbildet til DragongirlProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til oslokosProfilbildet til JærguttenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til westpar76Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til pompelProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til apeeassProfilbildet til bbck osloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til JM28Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til godsg1Profilbildet til johnrunProfilbildet til lekentpar28

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje