Profilbildet til Fin g30Profilbildet til just myselfProfilbildet til HexaProfilbildet til JustinProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Hemne72Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til stor pungProfilbildet til TheMissProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Elines
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ellenProfilbildet til KvastenProfilbildet til ArousalProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Donatello21Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til parivestProfilbildet til RantazticProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ScorpionProfilbildet til englevingerProfilbildet til mizzy

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 9 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje