Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til AmpriProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Anne72Profilbildet til KosMusProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Modesty56Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til GiggSProfilbildet til Mass SageProfilbildet til ingoladProfilbildet til sweettortureProfilbildet til jonas93Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NyssaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til superteddProfilbildet til xdresserProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RogermadsProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til SylvesterProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til RubberkingProfilbildet til *Punky*Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til MedusaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Arousal

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje