Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til TabbeProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til kennethProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TheReaderProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Mehtevas
Profilbildet til BrumProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RogermadsProfilbildet til toro60Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SussProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ballderProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til northkickProfilbildet til superteddProfilbildet til MikeProfilbildet til Staale

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje