Profilbildet til petzlProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til dewill77Profilbildet til KosMusProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LookmeProfilbildet til Roger84Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SpindelProfilbildet til MariusProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Leto78Profilbildet til FinelineProfilbildet til kastrdProfilbildet til MissProfilbildet til Sammi
Profilbildet til GoldenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til jan50Profilbildet til ak00nProfilbildet til hgsd1Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Latex44Profilbildet til AndroidProfilbildet til LathamsProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til HommeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SKubrick

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje