Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til par_30Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til MissProfilbildet til MatteStProfilbildet til LokerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til RantazticProfilbildet til ShjalomProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til LeneaProfilbildet til Singel49Profilbildet til MusashiProfilbildet til PlatinumProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til elghode
Profilbildet til LadyStarProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til C.lop14Profilbildet til pia1975Profilbildet til DonGrisProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Matiine123Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til JupiterProfilbildet til ElviraProfilbildet til beitoProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til xdresserProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Elleseus

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje