Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BistvgProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til TuttaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til jenandProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til stian93Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til ballderProfilbildet til guttenProfilbildet til ToyenProfilbildet til Miss
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til VigdisProfilbildet til Mossing34Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til NinnaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til JupiterProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Siba44Profilbildet til MissProfilbildet til love one anotherProfilbildet til MrVold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje