Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Angel84Profilbildet til DavinciProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til StianProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til latino123Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til badboy1986Profilbildet til TearyProfilbildet til pia1975Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til skurk3
Profilbildet til bakerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til DrYvilProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Tony21Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til par_30Profilbildet til LeneaProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Grønnøyd

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje