Profilbildet til MannValdresProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til eddi1000Profilbildet til petrus1956Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ShineProfilbildet til apeeassProfilbildet til Passivg19Profilbildet til stor pungProfilbildet til Linda_25Profilbildet til LathamsProfilbildet til TingTongProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til babybooProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til MissMProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til JosepProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til bakerProfilbildet til GeiriProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til losamantesProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Osl38Profilbildet til apeeassProfilbildet til ballder

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje