Profilbildet til SylvesterProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Anne72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Roger84Profilbildet til DorransProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til MortenBProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Kospie
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til AjscreamProfilbildet til NannaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til ZaxProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ShineProfilbildet til Flekka18Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Neon

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje