Profilbildet til bait69Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til TheMissProfilbildet til SoffiProfilbildet til AinaCdProfilbildet til JupiterProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til xtrProfilbildet til lauraloveProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til CulprateProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til fevikmannen
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SamehadaProfilbildet til stian93Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ScorpionProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til xantippeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til DorransProfilbildet til Kvinnen

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje