Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Lez 40Profilbildet til RosjerProfilbildet til petzlProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til sanjaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MM77Profilbildet til InsomniaProfilbildet til BjoernProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Difference___
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Roger84Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til chipProfilbildet til ShineProfilbildet til NordJente90Profilbildet til frekkis71Profilbildet til pitt76Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Masserer_deg

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje