Profilbildet til AfroManProfilbildet til yanaProfilbildet til Helene89Profilbildet til xdresserProfilbildet til Par på camProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til lekenergodProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til northkickProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til GogT1971Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Løvejenta
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til KogKProfilbildet til jens41Profilbildet til KimmernProfilbildet til BabyWProfilbildet til RuienProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Mossing34Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til trond`en

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje