Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til godsg1Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ArousalProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Modesty56Profilbildet til hank95Profilbildet til LenemorProfilbildet til Dorcas
Profilbildet til AndiiProfilbildet til Lill17Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Oslo27Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til TuttaProfilbildet til ole322Profilbildet til shiva

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje