Profilbildet til Tara84Profilbildet til AsveigProfilbildet til Skeva91Profilbildet til sweettortureProfilbildet til KaisaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til vekten75Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til windel999Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TordenspydProfilbildet til TheReaderProfilbildet til JontassProfilbildet til DrulProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til northkick
Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til mark04Profilbildet til ArielProfilbildet til Natasha93Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SupermannProfilbildet til AndiiProfilbildet til GeiriProfilbildet til englevingerProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Royalfit

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje