Profilbildet til ingoladProfilbildet til MatteStProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til carogirlProfilbildet til mindwtoProfilbildet til OsloG21Profilbildet til JM28Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til DrYvilProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Thea92Profilbildet til CleoProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bimann43Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til LizzyProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Goldfingermann1

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje