Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til norseman9Profilbildet til kaiasoProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til IntrMannProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til slaviProfilbildet til krsflortProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ErogenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til yanaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SportoguyProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Lica89Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til KvastenProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Thea92Profilbildet til westpar76Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ReidarProfilbildet til Par på camProfilbildet til snirlenProfilbildet til Siba44Profilbildet til silverProfilbildet til JavhaxProfilbildet til henrkjar

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje