Profilbildet til ExodiaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til fadedProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til par_30Profilbildet til Angel84Profilbildet til Matiine123Profilbildet til ZeroProfilbildet til Mandal37Profilbildet til ChivasProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Exos
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til babybooProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til shinY_Profilbildet til Donatello21Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til elghodeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Haze

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Flexiguy40

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje