Profilbildet til MelekProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BiparProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til KvinnenProfilbildet til MoaProfilbildet til elghodeProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til JiJiProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til maanestraale
Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til mizzyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til chipProfilbildet til No StringsProfilbildet til xtrProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LatexleahProfilbildet til LeticiaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til XenaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til trisvik

Flexiguy40

@flexiguy40
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Flexiguy40:Disse profilene har Flexiguy40 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Flexiguy40

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje