Profilbildet til SkårnesProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til LangbeinProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til apeeassProfilbildet til Mossing34Profilbildet til KennethR88Profilbildet til XenaProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til Jan46Profilbildet til KogKProfilbildet til layllanielsProfilbildet til carogirlProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KristiansenProfilbildet til mizzyProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Solros72Profilbildet til mrroyalProfilbildet til solaProfilbildet til ExosProfilbildet til 2KosProfilbildet til musclebottomoslo

alltid_kåt

@flinkpike
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt alltid_kåt:Disse profilene har alltid_kåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje