Profilbildet til Jan46Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til BiTrineProfilbildet til colargolProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til kajabiProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MidasProfilbildet til IngunnProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til nina1992Profilbildet til Karlsen20m
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til superteddProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Isabella10Profilbildet til GogT1971Profilbildet til jente2011Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til mann oslProfilbildet til h_frodeProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til L_KProfilbildet til Travelingguy

alltid_kåt

@flinkpike
aktiv 8 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt alltid_kåt:Disse profilene har alltid_kåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje