Profilbildet til ToyenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til RubberkingProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ShineProfilbildet til Hilde79Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til 2KosProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til vekten75Profilbildet til uzi69Profilbildet til komigje69Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Moonlight Shadow
Profilbildet til chipProfilbildet til LatexfunProfilbildet til AfroManProfilbildet til spruksProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Telemann88Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Linda_25Profilbildet til veilchenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til johnrunProfilbildet til charlotee23

alltid_kåt

@flinkpike
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt alltid_kåt:Disse profilene har alltid_kåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje