Profilbildet til LokerProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til *Punky*Profilbildet til nattroseProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til RuienProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Niko9Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til harepusen
Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til IronheartProfilbildet til maritaProfilbildet til GoldenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til nada000Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til cat68Profilbildet til Hemne72Profilbildet til spruksProfilbildet til pia1975Profilbildet til AlekProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til ddaanniieelll

Floppa1

@floppa1
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje