Profilbildet til Erik1337Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til agderProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til westpar76Profilbildet til CulprateProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til DorransProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til jannis25Profilbildet til Tony21Profilbildet til bby123
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til MedusaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Slave g23Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til temptationProfilbildet til skurk3Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til YouwishProfilbildet til ZeroProfilbildet til solaProfilbildet til orphansProfilbildet til CalaDorProfilbildet til petrus1956Profilbildet til BottomProfilbildet til Dotto81

Floppa1

@floppa1
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje