Profilbildet til røyskattaProfilbildet til joniProfilbildet til LululuuProfilbildet til karlaaProfilbildet til faithProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til TingTongProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til sola50Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sola50Profilbildet til @nn@Profilbildet til eddi1000Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til RuienProfilbildet til KimmernProfilbildet til superteddProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til gameroslProfilbildet til windel999Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Klar 79

Floppa1

@floppa1
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje