Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til BittenProfilbildet til stor pungProfilbildet til runAProfilbildet til harepusenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Telemann88Profilbildet til StaaleProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til shaftyProfilbildet til LiberiuS
Profilbildet til ingoladProfilbildet til MelekProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til shivaProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til StavangerProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AyakachanProfilbildet til -MissV-Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Reina21Profilbildet til Linda_25

Floppa1

@floppa1
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje