Profilbildet til MusashiProfilbildet til naitsProfilbildet til AvalonProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LeticiaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til pierceddickProfilbildet til maritaProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KristiansenProfilbildet til DonGris
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til harepusenProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til NettstedetProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Oslo27Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til LadysmanProfilbildet til *Punky*Profilbildet til .tvliseProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til babybooProfilbildet til trisvik

Floppa1

@floppa1
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje