Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til vickycdProfilbildet til just myselfProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KWGProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til chipProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til freezinProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TheRose49
Profilbildet til nafaProfilbildet til AzathothProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til miss76Profilbildet til StrazoProfilbildet til NåProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til guttenProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til søker sexProfilbildet til jeanettekProfilbildet til El DiabloProfilbildet til martin,østfold

Floppa1

@floppa1
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje