Profilbildet til ShineProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til SherylProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Lars80Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til yanaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ArielProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Drifter4u
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ole322Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LadysmanProfilbildet til afrikarProfilbildet til orro75Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til hgsd1Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til HebroProfilbildet til Crazy92

Floppa1

@floppa1
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje