Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Just4youProfilbildet til LadyStarProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til IronheartProfilbildet til nord88Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til ElyProfilbildet til MizzyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til IntrMannProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til supertedd
Profilbildet til runAProfilbildet til naitsProfilbildet til JærguttenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SnæxProfilbildet til geddimannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til NallexyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til AinaCdProfilbildet til BittenProfilbildet til SylvesterProfilbildet til bamsefar

Floppa1

@floppa1
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje