Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til MannValdresProfilbildet til SadominatorProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LissaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ErogenProfilbildet til kastrdProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til lauraloveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til 2KosProfilbildet til TabbeProfilbildet til RuienProfilbildet til kinky667Profilbildet til NylongummiProfilbildet til synnyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til eddi1000Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Torill1979Profilbildet til bergenstranse

Floppa1

@floppa1
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje