Profilbildet til NeonProfilbildet til Kas=)Profilbildet til LadysmanProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til OsloG21Profilbildet til JærguttenProfilbildet til pellepoleProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til YouwishProfilbildet til Mr.XProfilbildet til BotanicalProfilbildet til wannaBgood
Profilbildet til Lill17Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til DorransProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til superteddProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MelekProfilbildet til golfbearProfilbildet til JiJiProfilbildet til LeneaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til just myselfProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til NordlandProfilbildet til Vigdis

Floppa1

@floppa1
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Floppa1:Disse profilene har Floppa1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje