Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til yanaProfilbildet til EscobarProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til MolliProfilbildet til NettstedetProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til ChivasProfilbildet til MeeowProfilbildet til DorransProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til SimProfilbildet til KosMusProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Leto78Profilbildet til Reisende40Profilbildet til BiparProfilbildet til StaaleProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til johnrunProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til 59modell

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje