Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Roger84Profilbildet til RantazticProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til m52aProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LangbeinProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til StianProfilbildet til C.lop14Profilbildet til xantippeProfilbildet til AndyrjProfilbildet til tinaProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til love one anotherProfilbildet til hank95
Profilbildet til MelekProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til NowheremanProfilbildet til .LisetvProfilbildet til DrYvilProfilbildet til FinelineProfilbildet til JustinProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til PhenrikProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Pussi

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje