Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BjoernProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Niko9Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til westpar76Profilbildet til komigje69Profilbildet til snirlenProfilbildet til JontassProfilbildet til Haakon92Profilbildet til JupiterProfilbildet til LarsnProfilbildet til BiTrine
Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til hank95Profilbildet til guttenProfilbildet til NåProfilbildet til SupermannProfilbildet til moss73Profilbildet til badboy1986Profilbildet til foresterProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til 59modellProfilbildet til BjoernProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til jonas93Profilbildet til m52aProfilbildet til IngerLiseBia

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje