Profilbildet til shivaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til ToyenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ani5Profilbildet til LeneaProfilbildet til m52aProfilbildet til MelekProfilbildet til BullseyeProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til StrazoProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til virtuveProfilbildet til KiwienProfilbildet til afrikar
Profilbildet til ZizouProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til KWGProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til sportfuckProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ElviraProfilbildet til latino123Profilbildet til pompel

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje