Profilbildet til NordlandProfilbildet til søker sexProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ElyProfilbildet til Osl38Profilbildet til TigerProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til synnyProfilbildet til SiljeProfilbildet til Klara31Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Soffi
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til ole322Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til mark04Profilbildet til zailoProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til karolinmartin1

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje