Profilbildet til h_frodeProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til SammiProfilbildet til Difference___Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SadominatorProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Søker leken mann i Oslo
Profilbildet til Kas=)Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til slaviProfilbildet til LokerProfilbildet til 59modellProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til burndocProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til InnlandetProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til qwerty19

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje