Profilbildet til toro60Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TommybProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MizzyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Lill17Profilbildet til ole322Profilbildet til Niko9Profilbildet til krsandgutt88
Profilbildet til BergenoProfilbildet til bwillyProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Trappani89Profilbildet til simonaProfilbildet til TingTongProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Hulder1Profilbildet til faithProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TigerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til kinky667Profilbildet til Soffi

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 13 timer, 59 minutter siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje