Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AzathothProfilbildet til NataProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LarsnProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Lica89Profilbildet til LadysmanProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til VildeeeProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til BrumProfilbildet til KosMusProfilbildet til MidasProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til simona
Profilbildet til mizzyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ElviraProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til kinky667Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Hilde79Profilbildet til JM28Profilbildet til VictorProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Dotto81Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til johnrunProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til **Wanja

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje