Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til nina1992Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til dewill77Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til HexaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)
Profilbildet til ArousalProfilbildet til BottomProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til coolchic101Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til ani5Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til bakerProfilbildet til ChivasProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MM77

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje