Profilbildet til StianProfilbildet til poopITboyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Slappen72Profilbildet til OralProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Per SProfilbildet til MeeowProfilbildet til mizzyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ErogenProfilbildet til Osl38Profilbildet til Modesty56Profilbildet til simonaProfilbildet til Javhax
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Solros72Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til pompelProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KatherineProfilbildet til RixnProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MikeProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ZeroProfilbildet til trannyboyProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til OsloG21

Fotballgutten

@fotballgutten
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Fotballgutten:Disse profilene har Fotballgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje