Profilbildet til SvetikProfilbildet til MusashiProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Telemann88Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til bunnyProfilbildet til testomanProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til TorolavProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til FinelineProfilbildet til BluwProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til BjornchProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til babybooProfilbildet til jarlemannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LadyStarProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til @nn@

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje