Profilbildet til nord88Profilbildet til kjelli77Profilbildet til InnlandetProfilbildet til sisunorProfilbildet til par_30Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til IngunnProfilbildet til TingTongProfilbildet til AfroManProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LadysmanProfilbildet til fridafridaProfilbildet til foresterProfilbildet til MehtevasProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til dogbayProfilbildet til cat68Profilbildet til runAProfilbildet til .LisetvProfilbildet til AlekProfilbildet til bunnyProfilbildet til superteddProfilbildet til BabyWProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til DodraugenProfilbildet til StrazoProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til naits

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje