Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Matiine123Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MissProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til miss76Profilbildet til shivaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til dia***Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Geirern92
Profilbildet til IngunnProfilbildet til CalaDorProfilbildet til LilliMyProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til par_30Profilbildet til veilchenProfilbildet til JustinProfilbildet til XjanneProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til vårkåtProfilbildet til LadysmanProfilbildet til PSYllonProfilbildet til sexworker202Profilbildet til KaisaProfilbildet til Brum

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje