Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til AsveigProfilbildet til LissaProfilbildet til AlekProfilbildet til englevingerProfilbildet til shinY_Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til PSYllonProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til julieProfilbildet til skurk3Profilbildet til candyqueen30
Profilbildet til ErogenProfilbildet til kmfantProfilbildet til LeneaProfilbildet til bait69Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Tara84Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Lica89Profilbildet til EvensProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til trisvikProfilbildet til LatexmannProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje