Profilbildet til Singel49Profilbildet til LululuuProfilbildet til jan50Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til Matiine123Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til hotfishProfilbildet til TheReaderProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TommybProfilbildet til Badboy
Profilbildet til ArousalProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til LilliMyProfilbildet til hawe35Profilbildet til BergenoProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til westpar76Profilbildet til runAProfilbildet til MolliProfilbildet til shinY_Profilbildet til GhroltProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SammiProfilbildet til Medusa

Ironheart

@francesco
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ironheart:Disse profilene har Ironheart besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje