Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ElviraProfilbildet til fridafridaProfilbildet til synnyProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til andy1988Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Fresia4Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til RixnProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til DorcasProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til El DiabloProfilbildet til MM77Profilbildet til BotanicalProfilbildet til HazeProfilbildet til Reina21Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til bunnyProfilbildet til Mille70Profilbildet til staalmannenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Andyrj

Ironheart

@francesco
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Ironheart:Disse profilene har Ironheart besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje