Profilbildet til Tine cdProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SoffiProfilbildet til just myselfProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til AyakachanProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Roger84Profilbildet til LululuuProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til TempenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til candyqueen30
Profilbildet til pitt76Profilbildet til 59modellProfilbildet til BittenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Lica89Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til LathamsProfilbildet til MehtevasProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til KaisaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Anne72Profilbildet til davidandre

Ironheart

@francesco
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ironheart:Disse profilene har Ironheart besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje