Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til BecksProfilbildet til NataProfilbildet til AlekProfilbildet til someboyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MuscleDom
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til yanaProfilbildet til orphansProfilbildet til Kalle2Profilbildet til wille455Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LissaProfilbildet til simonaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til BBW28Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Androx0Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Andyrj

gubbendarius

@franko
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt gubbendarius:Disse profilene har gubbendarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje