Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Handyman31Profilbildet til TigerProfilbildet til LeticiaProfilbildet til AzathothProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til apeeassProfilbildet til chipProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Ruthless84
Profilbildet til knny88Profilbildet til MM77Profilbildet til urokraakeProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til vickycdProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til BecksProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til xdresserProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ani5Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Preci1ous69

gubbendarius

@franko
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt gubbendarius:Disse profilene har gubbendarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje