Profilbildet til HardRockProfilbildet til XjanneProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SherylProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til losamantesProfilbildet til MrVoldProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NinnaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AlekProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til fridafridaProfilbildet til MatteStProfilbildet til LåtteProfilbildet til akane21Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til vekten75Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DorransProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til DragongirlProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til NoMoreMrNiceguy

gubbendarius

@franko
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt gubbendarius:Disse profilene har gubbendarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje