Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MatteStProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til virtuveProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til LeneaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til shaftyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Oslo27Profilbildet til GogT1971Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til lekenergod
Profilbildet til carogirlProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til JM28Profilbildet til SjtProfilbildet til monique tvProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ninatvProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til jannis25Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til akane21Profilbildet til Flekka18Profilbildet til JiJi

gubbendarius

@franko
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt gubbendarius:Disse profilene har gubbendarius besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje