Profilbildet til geddimannProfilbildet til coolchic101Profilbildet til L_KProfilbildet til TabbeProfilbildet til knny88Profilbildet til bergen89Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til På_søkProfilbildet til frekkis71Profilbildet til shinY_Profilbildet til Man30303Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til PussiProfilbildet til SjtProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til TorolavProfilbildet til GoldenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til LeneaProfilbildet til HommeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til stor pungProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til mark04Profilbildet til mrtoreProfilbildet til sweden boyProfilbildet til shivaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til TonyMontana

RockDude

@fred1963
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Skjer det noe her da? Vis
Disse profilene har besøkt RockDude:Disse profilene har RockDude besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje