Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Angel4uProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til karlaaProfilbildet til På_søkProfilbildet til CindyCDProfilbildet til westpar76Profilbildet til vekten75Profilbildet til monique tvProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til StaaleProfilbildet til superteddProfilbildet til RomeoProfilbildet til 59modell
Profilbildet til ingoladProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til staalmannenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Helene89Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til OdinProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til northkickProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til No StringsProfilbildet til BadboyProfilbildet til Neon

RockDude

@fred1963
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Skjer det noe her da? Vis
Disse profilene har besøkt RockDude:Disse profilene har RockDude besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje