Profilbildet til SwededarterProfilbildet til bait69Profilbildet til KospieProfilbildet til afrikarProfilbildet til foresterProfilbildet til Reina21Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til ZeroProfilbildet til AmpriProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til Lica89Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Difference___Profilbildet til DorransProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Siba44Profilbildet til GoldenProfilbildet til Angel84Profilbildet til Klara31Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til guttenProfilbildet til 59modellProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til IntrMann

RockDude

@fred1963
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Skjer det noe her da? Vis
Disse profilene har besøkt RockDude:Disse profilene har RockDude besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje