Profilbildet til StavangerProfilbildet til jannis25Profilbildet til SKubrickProfilbildet til urokraakeProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LeticiaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til AnetteleProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Grom87
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til KiwienProfilbildet til mann oslProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til bwillyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BluwProfilbildet til TorolavProfilbildet til claireProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til fadedProfilbildet til ClaudiaFJ

Fredbo_Stavanger

@fredbo49
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Fredbo_Stavanger:Disse profilene har Fredbo_Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje