Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til OdinProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til frekkis71Profilbildet til KimmernProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KiwienProfilbildet til Niko9Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til xdresserProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til DrulProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til vannmann1987
Profilbildet til johnrunProfilbildet til LangbeinProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til mrroyalProfilbildet til bait69Profilbildet til CalaDorProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til HardRockProfilbildet til XjanneProfilbildet til Lars80Profilbildet til jenandProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til bigutttgardermoen32

Fredbo_Stavanger

@fredbo49
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Fredbo_Stavanger:Disse profilene har Fredbo_Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje