Profilbildet til Niko9Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til JiJiProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til nord88Profilbildet til RJProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KjellarProfilbildet til bamsefarProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GeiriProfilbildet til Bottom
Profilbildet til northkickProfilbildet til shaftyProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Leto78Profilbildet til AndiiProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til hawe35Profilbildet til Slave g23Profilbildet til KWGProfilbildet til qwerty19Profilbildet til knutbrgProfilbildet til RomeoProfilbildet til akane21Profilbildet til JontassProfilbildet til KiwienProfilbildet til CindyCD

Fredbo_Stavanger

@fredbo49
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Fredbo_Stavanger:Disse profilene har Fredbo_Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje