Profilbildet til dogbayProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sverre89Profilbildet til LadysmanProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til NylongummiProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til kmfantProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til RJProfilbildet til Geiri
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til foresterProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til jonas93Profilbildet til BottomProfilbildet til davidandreProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til JupiterProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fintpar

Fredbo_Stavanger

@fredbo49
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Fredbo_Stavanger:Disse profilene har Fredbo_Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje