Profilbildet til TheRose49Profilbildet til AskimMannProfilbildet til joniProfilbildet til SuzProfilbildet til Tara84Profilbildet til monique tvProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til claireProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NannaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til charlotee23
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til FinelineProfilbildet til BottomProfilbildet til krsflortProfilbildet til BistvgProfilbildet til LatexfunProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til søl

Fredbo_Stavanger

@fredbo49
aktiv 1 måned, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Fredbo_Stavanger:Disse profilene har Fredbo_Stavanger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje